Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

 ΥΛΙΚΑ

Ζύμη

500 γρ. βούτυρο

300 γρ ζάχαρη καστανή

900 γρ αλεύρι

2 αυγά

1 κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική

½ κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ

2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα τριμμένη

½ κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι













Διακόσμιση

Ζάχαρη άχνη

Χρώμα ζαχαροπλαστικής

Χρωματιστή τρούφα














Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη,

και στη συνέχεια τα αυγά. Στο αλεύρι βάζουμε όλα τα υπόλοιπα

υλικά και τα ενσωματώνουμε.











Αφήνουμε τη ζύμη μας να ξεκουραστεί

Την απλώνουμε με τον πλάστη σε πάχος 3-4cm και κόβουμε

με κουπάτ σε ότι σχήμα θέλουμε








Ψήνουμε  σε ψούρνο στους 170ο  για 20 λεπτά














Αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την ζαχαρόπαστα

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με λίγο νερό .

Χωρίζουμε το μίγμα σε όσα μέρη όσα και τα χρώματα ζαχαροπλαστικής που έχουμε.

Τοποθετούμε τη χρωματιστή ζαχαρόπαστα πάνω στα μπισκότα












Διακοσμούμε με χρωματιστή τρούφα